Top 10 knih – zdraví a životní styl

Top 10 knih – zdraví a životní styl

Titul JÍDLO NA PRVNÍM MÍSTĚ od Dallase Hartwiga a Melissy Hartwigové nabízí skutečnou přelomovou změnu stravovacích návyků a jiný životní styl. Jedná se o čtivý a srozumitelný návod, díky kterému pochopíte i vzájemné působení inzulínu, leptinu, kortizolu a glukagonu. Podání není ale nijak přehnaně odborné, kniha je skutečně dobře čitelná a obsahuje spoustu cenných myšlenek.

image0

TAJNÁ ZAHRADA od Johanny Basfordové je určena pro klidnou relaxaci ve formě kreslení a vybarvování. Nevěřili byste, jak taková pohodová činnost může ulevit od stresu, zbavit člověka napětí a uklidnit ho po všech stránkách. Vždyť odpočinek a nabírání sil je činnost, kterou bychom měli provádět raději častěji, než ji jen omezovat na nezbytné minimum. Určitě vás to bude i bavit

image1

Kniha TĚLO JAKO POSILOVNA PRO ŽENY (Cvičení vahou vlastního těla) rozebírá a přibližuje tématiku dobrovolného cvičení bez členství ve fit-klubu nebo návštěv posilovny. Nebudete potřebovat ani drahé vybavení nebo speciální místnost. Pro moderní ženy, které neustále bojují s nedostatkem času je to skvělá příležitost, jak pracovat efektivně na svém těle v době, kdy se jim to zrovna hodí. Autory jsou Mark Lauren a Joshua Clark.

image2

Pokud některého z mužů zaujal název předchozího titulu, nemusí truchlit, od stejných autorů vyšla i varianta pro muže, kteří se chtějí dostat do formy a přitom nemohou trávit spoustu hodin v posilovně. Publikace TĚLO JAKO POSILOVNA se zaměřuje na postupy, které umožní své tělo trénovat při každé vhodné příležitosti a bez potřeby občas nedostupných pomůcek. Samotné tělo bude tím správným nástrojem.

image3

Pro ty, kteří se nebojí sami přiložit ruku k dílu a dovedou se z vlastnoručních výrobků radovat, je určena publikace DĚLÁME SI TO DOMA SAMI (Domácí kosmetika, drogerie a lékárna) od Aleny Thomasové. Spousta věcí se totiž skutečně dá vyrobit svépomocí, od čisticích prostředků přes léčivé a regenerační výtažky až po luxusní kosmetiku. Nevěříte? Tato kniha vám ukáže, že to občas ani není tak náročné, jak by se mohlo zdát...

image4

Název SPALTE TUKY SPRÁVNÝM JÍDLEM! (Zhubněte bez hladovění pomocí síly metabolismu) se zdá až příliš slibný, díky této knížce ale zjistíte, že je to opravdu možné! Ulrich Strunz vám totiž poskytne prověřený návod, jak si ve svém těle vypěstovat „tukožravě“ enzymy. Tuky se tak nebudou ukládat a problém s případnou nadváhou vyřešíte snadno a rychle.

image5

Publikace JÓGA – UMĚNÍ POZORNOSTI od Eleny Browerové a Ericy Jagové ve vás probudí životní sílu, změní váš pohled na život i okolní svět a pomůže vám v cestě za lepším životním stylem. Úvod do světa jógy je nenásilný, osvěží mysl i duši. Z tradiční háthájógy vychází soubor ásan, pomůže nejít správný přístup k naslouchání a k nalezení nového úhlu pohledu na život. Jak si je úspěšně vypěstovat a co s nimi všechno lze udělat?

image6

REFLEXNÍ TERAPIE (Tajemná řeč lidského těla) od Jiřího Janči je jednou z nejlépe hodnocených knih na toto téma. V sobě shrnuje dlouholeté autorovy zkušenosti a radí při jejich aplikaci velmi čtivou formou.

image7

Rita Galchusová se problematikou nakličování semen zabývá již dlouhá léta, takže z její knihy DOMÁCÍ KLÍČKY získáte spoustu spolehlivých informací. Proč jsou domácí klíčky tak zdravé a chutné? Jak si je úspěšně vypěstovat a co s nimi všechno lze udělat? To vše se čtivou formou dozvíte právě z této knihy.

image8

Tajemství toho, JAK ÚSPĚŠNĚ (NE)STÁRNOUT ANEB SEXY AŽ DO HROBU je současně i název knihy Olgy Struskové. Tato režisérka, publicistka a spisovatelka přináší zajímavou knihu rozhovorů s úspěšnými a známými dámami, které to dokázaly. Táňa Fischerová, Květa Fialová, Marie Retková, Vladimíra Dvořáková, Helena Illnerová, Magdalena Dietlová a mnohé další ženy vysvětlují, že věk nehraje tak důležitou roli a stárnout se dá s elegancí.

image9

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku