Tablety, mobilní telefony a další elektronika na eForChina.com

Tablety, mobilní telefony a další elektronika na eForChina.com

Velmi rychlá doprava

Expedice zboží probíhá prakticky okamžitě po zadání platby prostřednictvím služby PayPal, pokud jste nebyli dosud ochotni si ji vyřídit, trvá to o něco déle, ale to můžete přičíst své liknavosti nebo nedostatku energie. Dopravu můžete sledovat průběžně, takže máte představu, kde se vaše zásilka právě nachází. Ale když překročí hranice České republiky, ještě zdaleka nemáte vyhráno. Občas totiž zůstane pár dnů ležet někde na celnici nebo má problém doručovací služba, z toho ale eForChina.com vinit skutečně nelze. Umíte si vhodně rozdělit objednávku, aby se vás netýkala DPH a clo? Víte, od jaké hodnoty a u kterého zboží se vlastně DPH platí, kde začíná hranice pro vyměření cla? Pokud si nejste jisti, najdete na našich stránkách články, které se tímto tématem zevrubně zabývají.

Telefony na každý způsob

Mobilní telefony, především ty moderní chytré přístroje, jsou jedním z nejvyhledávanějších artiklů při nákupu z asijských e-shopů. Je to dáno tím, že kvalita je často překvapivě vysoká, výběr velký a cena téměř zanedbatelná. Navíc pro ty, kteří chtějí opravdu hodně ušetřit a přitom získat špičkový přístroj, je zde kategorie smartphponů s označením "refurbisded" (renovované), kde najdete přístroje těch nejpřednějších světových výrobců, které prošly repasem a od nových je odliší jen málokdo. Najdete tu iPhone, Galaxy, HTC, Sony, Nokie, Blackberry, Motoroly, LG a další. Dále nabídka obsahuje zcela nové telefony s operačním systémem Android, Hodinky kombinované s mobilem, pro ty, kteří se chtějí svým telefonem i tak trochu nenápadně pochlubit je dobré nahlédnout do kategorie "display phones", kde se dají najít skutečné skvosty.

image0

Náhradní díly pro každý telefon

I u telefonu může dojít k poškození, nejčastěji se to děje u displeje nebo krytu, v tom případě zapátrejte v nabídce eForChina.com a pro svůj telefon najdete odpovídající díl za zlomek toho, oč si řeknou autorizované servisy v Evropě. Jsou tu i dotykové panely, kabely a redukce, baterie, interní fotoaparáty, najdete tu každý šroubeček nebo jinou ztracenou či poškozenou součástku.

Díly a součástky pro každý Apple

Také milovníci značky Apple se nemusejí se svým přístrojem hned loučit a shánět nový, výběr dílů je neskutečný. Kromě náhradních dílů pro každý myslitelný iPhone, iPad nebo iPod je zde spousta praktických doplňků, počínaje například sluchátky nebo headsetem s bluetooth přes ochranné fólie na displej až po držáky, externí klávesnice či náčiní pro tvorbu oblíbených selfie fotek. Apple vyrábí i zajímavé hodinky, ani ty v nabídce eForChina.com nescházejí, stejně jako sady pro připojení do auta, držáčky a stojánky, gadgety i doplňkyx pro hraní her a hry samotné.

Všehochuť na závěr

Nějak jsme se zastavili u těch telefonů, nemůžeme ale pominout výběr z dalších kategorií, tedy alespoň ve stručnosti. Najdete zde tablety, fotoaparáty a kamery včetně outdoorových i těch pro skutečné profesionály, LED osvětlení, spotřební elektroniku do domácnosti, kanceláře i na chalupu, vybavení do auta, zabezpečovací systémy, audio i video v obrovském výběru a pochopitelně hračky i sportovní vybavení.

image1

Zobrazit více článků