Shein.com zacíleno především na mladé

Shein.com zacíleno především na mladé

Zacíleno především na mladé

Cílovou skupinou obchodu SHEIN.COM jsou především zákaznice ve věku 18 až 35 let, to však rozhodně neznamená, že by si tu nevybrali i ti, kteří tohle období už mají za sebou, pokud se cítí duševně mladé a mají v oblibě moderní věci. Zajímavým prvkem je i fotosoutěž, kdy podmínkou je pouze oblečení od firmy SheIn.com a lze v ní vyhrát až 1000 věrnostních bodů každý týden, tedy možnost snížení ceny nákupu o 10 dolarů! Obchod nabízí registrovaným zákaznicím i zákazníkům i další věrnostní bonusy a výhody. Tento program je stále rozšiřován a doplňován, takže se stránky rozhodně vyplatí průběžně navštěvovat a sledovat.

Dámské oblečení pro každou ženu i příležitost

Šaty si lze v obchodě SHEIN.COM vybrat z nedbale elegantních modelů stejně jako z extravagantních nebo plážových, se stylu padesátých, šedesátých nebo třeba i takové, které byly v módě v předminulém století a nyní se vracejí jako velký hit. Bohatý je i výběr mezi vyzývavými sexy-šaty, šaty pletené i zhotovené ze zcela netradičních materiálů, to vše vám dovolí výrazně se odlišit od všech ostatních /tedy pokud někdo u nich také nenakupuje v tomto obchodě :-).

image0

Z další nabídky

Bohatý je i sortiment oblečení pro volný čas a sportovní aktivity, nabídka samostatných sukní i kalhot je skutečnou lahůdkou. Boty s vysokými i nízkými podpatky, sandály i kozačky, ve všech možných provedeních a do každého ročního období i počasí. Navíc u SHEIN.COM za neuvěřitelně nízké ceny. V kategorii šperků najdete náhrdelníky a řetízky s přívěsky, náušnice, náramky, prsteny, brože i celé sady dokonale sladěných šperků. Samostatným oddílem pak jsou paruky a umělá i přírodní prodloužení vlasů.

Jazyková nabídka a způsoby úhrady

U přehledně a nápaditě uspořádané úvodní stránky můžeme ještě před začátkem vyhledávání zvolit jazyk, který nám nejvíc vyhovuje. Kromě nejčastěji používané angličtiny je k dispozici také němčina, francouzština, ruština, španělština, italština a japonština. Platbu za zboží lze provést prostřednictvím služby PayPal (to je u nás asi nejrozšířenější způsob), obchod SHEIN.COM přijímá i platby kreditními a debetními kartami VISA a MasterCard, platbu lze převést i přes Western Union nebo použít Wire Transfer.

Jak správně změřit svou velikost

Měření se občas vyplatí, i když svou velikost znáte. Časem se totiž tělesné tvary a míry mohou přece jen trochu změnit, některá přibere, jiné se podaří nějakého toho kila navíc zbavit, věnujte tedy chvilku měření a oblečení bude sedět jako ulité. Měření je vysvětleno na obrázku postavy, stručně řečeno se skládá z několika důležitých údajů:

  • Velikost přes prsa měřte v nejplnější části
  • Míra v pase se měří v nejužším místě pasu, obvykle přibližně 1 centimetr nad pupíkem
  • Míra přes boky (neboli přes kyčle) se měří v nejširší části boků, většinou 7 cm pod pasem
  • Vnitřní délka nohavic se měří od spodní části rozkroku

Obchod SHEIN.COM připravil pro své zákazníky i tabulky s převodem mezi všemi světovými standardy, které najdete na internetové adrese: http://www.shein.com/How-to-measure-a-277.html, mohou být šikovnou pomůckou při výběru správné velikosti. Hodí se nejen pro oblečení, jsou tam i různá číslování velikosti obuvi.

image1

Zobrazit více článků