Oblečení, šperky a zahrada na CNDirect.com

Oblečení, šperky a zahrada na CNDirect.com

Oblečení se hodí vždycky

Dámské oblečení zaručeně představitelky něžného pohlaví upoutá na první pohled. Najdou tady totiž prádlo, trička, mikiny, sukně, halenky, kostýmy v nejrůznějších délkách a střihu, kalhoty, legíny, vesty, topy a kdovíjak se všechny ty hadříky jmenují. Stačí chvilku brouzdat bohatou nabídkou a košík se hned docela plní. Ale ani muži nepřijdou zkrátka, najdou tu oblečení do společnosti, do práce i na své oblíbené sportovní či jiné aktivity. Nabídka dětského oblečení od něžných šatiček a kalhot s laclem až po odvážné, snad i trochu divoké modely pro teenagery.

Do ruky nebo přes rameno

Nabídka tašek, kabelek, kufříků, batohů a dalších zavazadel nás zavede do virtuálního skladiště, kde můžeme procházet podle libosti od jednoho ke druhému a pomalu si vybírat, nebo zadat do filtru konkrétní údaje a volbu toho pravého zavazadla či společenského doplňku máme hotovou během chvilky. Bylo by to ale škoda, nepodívat se i na ty ostatní modely, co myslíte? Najdeme tu kabely a kabelky jen tak do ruky i přes rameno, od miniaturních až po modely, které jsou snad ještě prostornější než pověstná pošťácká brašna. Nechybí ani tašky a kufříky na laptopy, notebooky a tablety.

image0

Šperky nejen z kovu

Představa, že správný šperk je vždy ze zlata, stříbra nebo jiného ušlechtilého kovu a navíc zpravidla zdoben nějakým tím drahým kamenem není zdaleka správná. Klasické šperky takhle samozřejmě často vyhlížejí, ovšem moderní a slušivý šperk může vypadat i úplně jinak. V nabídce CNDIRECT.COM lze nalézt všechny druhy šperků, kromě prstenů a náhrdelníků i slušivé ozdoby, které lze nosit i při neformálních příležitostech. Například takzvané anklety (neboli nákotníky) často využívají i textilních materiálů, kůže a umělých tkaniv v kombinaci s přírodninami. Výsledný efekt je velmi působivý a ne tak okázalý, jako je tomu u tradičních perel či kovových ozdob. Náramky ve všech možných provedeních, náušnice a závěsné ozdoby piercing, ozdobné čelenky a korunky, pochopitelně i prsteny a dekorativní hodinky, to vše v sortimentu najdete, k tomu ještě spoustu dalších krásných věcí.

Pro naše nejmenší

Výběr dětského zboží je velice rozmanitý, najdete tu oblečení a další nezbytnosti pro kojence, batolata, předškoláky i ty větší, kteří už by si raději vybrali sami podle svého vkusu. Botičky i boty, kloboučky, čepice na léto i chladné počasí, rukavice, šály, prostě všechno možné. Nechybí samozřejmě hračky v neuvěřitelně širokém výběru, od chrastítek a gumových pískacích zvířátek přes panenky i autíčka. Ti větší ocení stavebnice nebo dálkově ovládané RC modely. Pokud přírůstek do rodiny teprve očekáváte, nechybí na CNDIRECT.COM ani nabídka těhotenských šatů, kalhot a dalších doplňků.

Pro krásný domov i reprezentativní kancelář

Nově vybavit koupelnu sprchovými hlavicemi, elegantními kohoutky nebo pořídit neklouzavou podložku, to nebude na CNDIRECT žádný problém, stejně jako doplnit výbavu kuchyně o digitální váhu či moderního robota. Modernizace osvětlení může kromě úspory energie i prospět vašemu zraku, ať už je to doma nebo na pracovišti. Skříňky, dekorace, krabičky na drobnosti i na velké věci jsou praktické a každá domácnost je jistě využije. V CNDIRECT si prostě vyberete a potom už stačí vyplnit objednávku, zboží vám dorazí dokonce bez poštovného!

image1

Zobrazit více článků