Mobilní telefony, dokonce i 3D tiskárny naleznete na Antelife.com

Mobilní telefony, dokonce i 3D tiskárny naleznete na Antelife.com

Telefon, který jinde nekoupíte

Obchod ANTELIFE .COM se může pochlubit tím, že je jediným obchodem, kde lze zakoupit novinku od firmy UMi, mobilní telefon, na který mnozí už dlouho netrpělivě čekali. Jedná se o přístroj s označení X2, na který se stály fronty a byl na objednávku. Vyrábí se ve dvou verzích a rozdíl mezi nimi téměř nenajdete. Je vybaven pětipalcovým displejem s HD rozlišením (1920 x 1080 pixelů) s ochranným sklem Gorilla Glass 2. Procesor MT6589 je čtyřjádrový a zaručuje skvělý výkon, RAM operační paměť má 2 GB a interní paměť 32 GB lze ještě pomocí paměťové karty rozšířit. Vynikající parametry má i třináctimegapixelový fotoaparát, opatřený autofocusem a diodou na přisvícení. Prostě pro mnohé skutečně telefon snů!

image0

Stránky se spoustou zajímavých nabídek zboží

Někomu možná připadnou stránky obchodu ANTELIFE.COM trochu moc barevné a přecpané informacemi, díky vyhledávači a filtru se v nich ale hledá velmi dobře, jen si musíte zvyknout na způsob uspořádání. Ochod má pro své věrné zákazníky i velmi zajímavý věrnostní program, který přináší další slevy a jiné bonusové výhody. Ceny zboží jsou příjemné, často dokonce o hodně níž nasazené než je tomu u stejného zboží například u Aliexpressu nebo na eBay. U některého zboží za mimořádně příznivé ceny běží odpočet, jinak se dá spolehnout na to, že nabízené zboží je skutečně skladem.

Elektronika do auta

Vylepšit si svůj vůz kvalitní elektronikou a přitom nemít díru v peněžence, to se vám podaří právě na ANTELIFE.COM, výběr je ohromný a ceny miniaturní. Pro audio i video tady seženete bluetooth sady i jednotlivé komponenty, reproduktory i MP3 a MP4 přehrávače, nechybí ani DVD pro pasažéry. Při parkování oceníme parkovací senzory nebo kameru, mnozí své auto doplní i detektorem radarů nebo vhodným poplašným systémem či imobilizérem. Žárovky do automobilových světel i do interiéru vozu můžeme vybrat klasické, LED nebo barevné, nabídka obsahuje také velký výběr navigací a GPS příslušenství. Nářadí, lékárničku, vlečné lano nebo zvedák, stačí si jen vybírat.

Elektronika i ve 3D

Toužíte po 3D tiskárně? Není to problém, zalistujte ve virtuálním katalogu ANTELIFE.COM a vyberte si ji, k ní i spotřební materiál a vše ostatní, co budete potřebovat. Dokonalé hračky včetně létajících, jezdících a plovoucích strojů, moderní, retro nebo "superchytré" hodinky ve velkém výběru a nejrůznějším provedení, ty opravdu moderní zvládnou komunikovat s počítačem nebo telefonem a zastat spoustu jeho funkcí. Kulaté i hranaté, ploché, vypouklé, z nejrůznějších materiálů a s různým zobrazením času i dalších údajů. Hodonky úplně pro každého!

image1

Pro značkové i neznačkové telefony

Náhradní díly a doplňky pro každý telefon, na jaký si vzpomenete, neskutečný výběr za zlomek ceny pro světové značky i pro nás neznámé výrobky. Najdete tu paměťové karty, kabely, nabíječky, baterie, ochranné kryty, přenosné zdroje energie i jednotlivé díly a barevné varianty krytů. To všechno na vás čeká na stránkách ANTELIFE.COM, kde původní specializace na mobilní telefony je stále znát a telefony jsou také zřejmě nejžádanějším a nejprodávanějším zboží v tomto obchodě.

Zobrazit více článků