3D povlečení na Beddinginn.com

3D povlečení na Beddinginn.com

Postel připravená pro ty nejlepší sny

Výrobky BEDDINGGINN.COM jsou zhotoveny z toho nejkvalitnějšího materiálu. Ještě před šitím potahů a povlaků i prostěradel je materiál podroben důkladné kontrole, která pokračuje i během celého výrobního procesu až po důkladnou výstupní kontrolu před odesláním zákazníkovi. Velkým a oblíbeným hitem je povlečení na peřiny a polštáře ve 3D provedením které působí neuvěřitelně realistickým dojmem. V kategorii levného povlečení a kompletů najde zákazník povlaky i prostěradla za neskutečné ceny, provedení a materiál pochopitelně nejsou tak luxusní jako u nejdražších módních výkřiků. Vybrat si lze i z pruhovaných, kostkovaných nebo květovaných vzorů, rozměry od extra dlouhých peřin až po dětské provedení.

image0

Vše pro naše nejmenší

Pro děti od kojeneckého věku je v nabídce BEDDINGGINN.COM prakticky vše, na co si vzpomenete, od dupaček a čepiček přes povlečení, pyžama i oblečení pro předškoláky, školáky, teenagery výběr je obrovský. Pro nejmenší jsou hitem i speciální polštářky Charcoal, které mají náplň ze speciálního dřevěného uhlí, které umožní pohodlné položení hlavičky. Oblíbené jsou i flanelové župánky, flanel je oblíbeným materiálem i pro dospělé, o tom nelze pochybovat. Nechybí hračky do postýlky i například na pískoviště či bazénku, dětské závěsy, rolety, žaluzie, najdete tady pro prcky opravdu všechno.

Throw Pillows nejsou na házení

I když doslovný překlad by tomu nasvědčoval, polštáře s označením "Throw Pillows" nejsou určeny k házení. Jsou po měkké, příjemné polštářky, kterými jsme zvyklí si vylepšit pozici například při sledování televize z gauče nebo při odpoledním šlofíku. Vyrábějí se nejčastěji v rozměrech okolo 16´ x 16 palců, tedy přibližně 40 x 40 centimetrů. Plněny jsou příjemně měkkou syntetickou náplní, doba péřových polštářů už je nejspíš definitivně za námi. Jsou i velmi vhodným dárkem, díky zajímavě graficky provedenému potisku nebo reprodukcím fotografií či nápisů jsou zpravidla osobním majetkem toho, komu nejčastěji slouží. Využijete je i v autě při delším cestování, kdy ani nastavitelné sedadlo nenabízí další varianty pohodlné polohy a změny. Použité materiály jsou různé, často jsou i obšity ozdobným šňůrovým lemováním nebo v rozích zdobeny třapci. Také u těchto polštářů se často používá technologie 3D potisku.

Aby nás nerušilo nás světlo a nebylo na nás vidět

Záclony a závěsy spolu s dalšími obdobnými prvky slouží k příjemnému ztlumení venkovního světla i pro zachování soukromí, pokud je odněkud do bytu vidět. Novinkou jsou žaluzie v 3D provedení, které stěnu pokoje dokáží proměnit v tropickou džungli nebo třeba vyvolat dojem, že sedíte na louce pod horskými vrcholky. Kdo má rád romantiku, ocení závěsy a záclony ve starodávném stylu, takže se může cítit jako někde na zámku, variant je neuvěřitelné množství ve všech myslitelných barevných provedeních. Na noc je vhodné něco pohodlného, škála nočních košil i pyžam je obrovská, pro ložnicové dovádění si lze zvolit i některý z nápaditých eroticky laděných kostýmů.

image1

 

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku