JollyChic.com nabízí zajímavé dámské oblečení

JollyChic.com nabízí zajímavé dámské oblečení

Při první návštěvě obchodu

A´t se jedná o obchod virtuální (jako je tomu v tomto případě) nebo kamenný krám, při první návštěvě se zákazník rozhlíží a zkoumá, kde jaké zboží najde. Můžete si zvolit prostředí v angličtině, arabštině, francouzštině nebo polštině, kategorie jsou v rozbalovací liště uspořádány tak, že snadno můžete postupovat až k hledanému produktu. Další variantou je zadat do vyhledávacího řádku název zboží nebo konkrétní kategorii, vyhledávání tak bude ještě mnohem rychlejší. Zajímavou nabídku můžete najít i v sekci "Flash Sale" (tedy něco jako "bleskový výprodejů), kde najdete špičkové zboží se slevami na již tak nízké ceny. Slevy dosahují občas až více než 50 % z původní ceny! Ovšem je potřeba nabídku průběžně sledovat a být velmi rychlí a pohotoví.

Podívejme se na dámské oblečení

V kategorii dámského oblečení předkládá svým zákazníkům obchod JOLLYCHIC.COM velký výběr šatů společenských i pro běžné nošení, krátké, dlouhé i ty do výše kolen, dvoudílné komplety, mikiny s kapucí i bez, topy, bundy, kabáty, komplexní nabídku pleteného zboží, sukně, kalhoty, šortky, kamaše, džíny, pyžama, oblečení na cvičení i sport, kombinézy i plavky všech možných střihů a barev.

image0

Pro ty nejmenší i ty trochu větší

Od kojeneckého oblečení přes oděvy a boty pro předškoláky, školáky i teenagery po dětské šperky, ozdoby a parádičky až po školácké brašny, batůžky, boty společenské i sportovní, děti tady obléknete snadno a moderně, navíc vám určitě nebude tak líto, když z oblečení brzo vyrostou, ceny jsou totiž téměř zanedbatelné. Po děti je tu i velký výběr stavebnic, her, skládaček, modelů na vystavení i plně funkčních; nejen panenky a autíčka, co třeba potěšit svého potomka dětskou kadeřnickou sadou nebo dálkově ovládaným modelem?

Možnost sledování zásilky a další detaily

Při vypravení zásilky obdrží zákazník e-mail, obsahující kromě dalších údajů i číslo pro sledování zásilky (ShippingConfirmation). Potom se zákazník může přihlásit (pokud je registrován) do členského centra a klikne na tkačítko "My Order" (moje objednávka), pokud má objednávek více, specifikuje tu, kterou chce sledovat a bude mít přehled o jejím pohybu. Ke sledování zásilky je třeba znát její číslo, které jste obdrželi (viz výše). Platby za zboží je možné provést prostřednictvím služby PayPal, platit lze i debetní či kreditní kartou Visa či využít bankovního převodu. Platbu lze realizovat i přes Western Union nebo pomocí služby MoneyGram, postup a způsob platby je plně na volbě zákazníka. Ve spolupráci s mezinárodními doručovacími firmami (DHL, UPS, FedEx, Aramex, Dpex a EMS) nabízí dvě varianty doručení zboží. Tou první je expresní doručení zdarma, které se týká objednávek, jejichž celková cena je více než 99 $, druhou možností je využít placeného doručení, kdy na stránkách obchodu stačí použít přiloženou kalkulačku pro výpočet ceny za dopravu. S obchodem JOLLYCHIC.COM můžete komunikovat a s ostatními zákazníky společně sdílet zkušenosti i vyměňovat si názory také na sociálních sítích Facebook, Instagram, Tumblr, Youtube, Pinterest, Google, Polyvore, firma má také vlastní blog.

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku